Välkommen!

Vill du se priser inklusive eller exklusive moms?

Planlaser 2-falls, Komplett paket

Pris: 424:- per hyrdag*
Helghyra (lör + sön): 662:-*

Startavgift tillkommer med 110:-
* Hyrförsäkring tillkommer med 5%(i)
- Priser angivna exkl. moms.

Lägg i kundkorgen

« Tillbaka

Planlaser 2-falls, Komplett paket

Topcon RL-200 2S är en digital, mångsidig bygglaser/tvåfallslaser för bygg- och anläggningsjobb där du behöver en laser för enkel lutning (1-fall), dubbel lutning (2-fall). Rotationslasern klarar 1-fall samt 2-fall manuellt upp till 25 %.

På framsidan finns en lättavläst display där du ser hur mycket fall instrumentet är inställt på samt inställningsknappar. Topcon RL-200 2S är vatten och dammskyddat med IP 66 och klarar en arbetstemperatur mellan -20°C till 50°C.

Topcon RL-200 2S har en arbetsvidd upp till 1100 meter och passar utmärkt till större arbeten inom bygg och konstruktion. Med sin långa räckvidd och höga noggrannhet så lämpar sig rotationslasern även mycket väl för laserbaserad maskinkontroll. Ett väl genomtänkt sätt att hantera självnivellering och kompensation för rörelse i mark är mycket omtyckt, det hör mer till en regel än undantag att tunga fordon passerar lasrar och får dem att slå fel eller stanna.

För att kunna eliminera laserljus på områden där det inte önskas så har Topcon en mycket sofistikerad teknik där det är möjligt att elektroniskt släcka sektorer, alltså enbart släppa ut laserljus där det behövs och inte störa andra.

Instrumentet kan styras på den främre kontrollpanelen eller på en fullfunktions fjärrkontroll som följer med i standardutrustningen. Fjärrkontrollen har samma gränssnitt som lasern, vilket gör att användaren känner igen sig direkt.

Topcon RC-400 Fjärrkontroll

Med den medföljande fjärrkontrollen Topcon RC-400 kan du styra rotationslaserns alla funktioner upp till 300 meter bort. Fjärrkontrollen har en stor, bakgrundsbelyst display med hög kontrast. 

 

Egenskaper

 

  • Robust 2-falls rotationslaser med digital display för smidig användning.

  • Rotationslaser med 1-falls och 2-falls lutning.

  • Bakgrundsbelyst grafisk display med hög kontrast på både laser och fjärrkontroll.

  • Via displayen på instrumentet samt fjärrkontrollen kan du ändra lutning, inställningar samt kontrollera driftstatus och batteritid.

Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en webbutvecklare i Gävle.