Välkommen!

Vill du se priser inklusive eller exklusive moms?

Friskluftshjälm med fläkt

Pris: 138:- per hyrdag*
Helghyra (lör + sön): 275:-*

Startavgift tillkommer med 110:-
* Hyrförsäkring tillkommer med 5%(i)
- Priser angivna exkl. moms.

Lägg i kundkorgen

« Tillbaka

Friskluftshjälm med fläkt

Andningsskydd (med visir) som levereras med fläkt och skärm. Uppfyller tillsammans EN 12941:1998 samt A2:2008 och EN 166.

Friskluftshjälmen kan användas som alternativ till filterskydd i alla situationer där sådana rekommenderas. Det gäller i synnerhet vid tunga, varma eller långvariga arbeten. Fläkten förses med filter och den filtrerade luften matas via en andningsslang till ansiktsdelen. Övertrycket som då bildas förhindrar att omgivande föroreningar tränger in.

Fläkten (SR 500)
Låg vikt och anatomisk utformning av fläkt och bälte ger hög komfort. Enkel manövrering med endast en knapp.
Två luftflöden +175 resp +240 l/min för att säkerställa hög skyddsnivå. Dessa värden hålls konstanta under hela driftstiden av fläktens automatiska flödesreglering
Lång driftstid, upp till 13 timmar i kombination med snabbladdat Litium-jon batteri ger störningsfri användning utan onödiga avbrott. Automatisk flödesreglering kompenserar för igensatta filter. Självkalibrerar efter val av filter.
Unikt larmsystem med vibration, ljud- och ljussignal vid hinder av luftflöde, igensatta filter samt låg batterinivå.
EMC godkänd elektronik som avger minimalt med elektromagnetisk strålning och ej heller påverkas av elektromagnetiska fält.

Skärmen (SR 570)
En robust skärm med uppfällbart visir som ger dig som användare ett komfortabelt och säkert andnings- och ögonskydd. Skärmen är försedd med infästning för hörselkåpor.


Välj nödvändiga tillbehör under fliken "tillbehör",

Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en webbutvecklare i Gävle.