Glöm inte tillbehören!

Den här produkten har ett eller flera tillbehör som kan behövas.
Ange antal i fälten nedan för de tillbehör du vill lägga till:

Lägg till valda tillbehör » Inga tillbehör, tack! »

Välkommen!

Vill du se priser inklusive eller exklusive moms?

. Okänd kategori

Beskrivning
Dieselvärmare 15Kw IR-värme

Dieselvärmare 15Kw IR-värme (56-1615)

Airrex AH-300 är det bästa alternativet för effektiv och angenäm uppvärmning av utrymmen. Värmaren kan användas till exempel i industrihallar, verkstäder, maski... Läs mer »

Läs mer Lägg till

Dieselvärmare 15Kw IR-värme

Pris: 160:- per hyrdag*
Helghyra (lör + sön): 320:-*

Startavgift tillkommer med 110:-
* Hyrförsäkring tillkommer med 5%(i)
- Priser angivna exkl. moms.

Lägg i kundkorgen

Art.nr: 56-1615

Dieselvärmare 15Kw IR-värme

Airrex AH-300 är det bästa alternativet för effektiv och angenäm uppvärmning av utrymmen. Värmaren kan användas till exempel i industrihallar, verkstäder, maskinutrymmen, garage, hallar, måleriverkstäder, pausrum, servicebilar, publikevenemang, verkstäder, altaner, tält och byggarbetsplatser.

Airrex AH-300-infrarödvärmaren behöver inget separat avgasrör som leds ut när apparaten används inomhus i hallar, garage, tält med mera. Den släpper ut varken kvalm eller synlig rök.

AH-300-värmaren kan drivas med bland annat biodiesel, vanlig diesel eller brännolja. Vinterdiesel måste användas när temperaturen är under 10°C.

Airrex AH-300-dieselvärmaren är mycket förmånlig i drift. På full effekt förbrukar värmaren bara en dryg liter bränsle per timme. Om utrymmet som värms är en normalt isolerad hall på 500 kubikmeter, temperaturen utomhus ligger på +0 grader och hålls inomhus på +15 grader, förbrukar Airrex AH-300 cirka 2,5–3l bränsle per dygn. Tankens storlek är 45 liter.

IR-strålningen som apparaten genererar värmer upp material, inte luft och därför har den ingen fläkt. Infrarödvärmen fördelas jämnt åt alla håll och är angenäm även när man vistas i närheten av apparaten. Infrarödvärmen sprids även i stora utrymmen jämnare än värmen från en värmare med fläkt.

Airrex AH-300-värmaren har tolv olika säkerhetssystem och är därmed en mycket säker värmare. Värmen som apparaten utstrålar är inte brännhet och apparatens ytor är inte glödheta.

Idrifttagning av apparaten är mycket enkel, eftersom ingen fast montering krävs. Värmaren transporteras på hjul är lätt att flytta runt. Airrex AH-300 är mycket tyst: ljudnivån är endast 48 dB. Den behöver 220V för driften.

KONTROLLERA TILLRÄKLIG LUFTOMVÄXLING
Det är bäst att placera värmaren i ett centralt och öppet ställe. Värmaren behöver syre för att fungera och det måste säkerställas genom att rummet är tillräckligt ventilerat. Ventilation som följer byggnadsbestämmelserna är tillräcklig så länge som till- och frånluftsventilerna inte blockeras. Det är inte heller lämpligt att placera maskinen nära tilluftsventilen om den sitter i höjd med termostaten på värmaren, den kan då störas. Ventilationshålens diameter rekommenderas vara 75-100 mm.

Teknisk specifikation

Kalorimetriskt värmevärde  15kW/h (12,900kcal/h)
Bränsleförbrukning, max 1,14 ~ 1,33 L/h
Drivmedel Diesel eller Biodiesel. Brännolja kan användas också
Bränsletank storlek 45 Liter
Strömkälla 220V
Strömförbrukning 80W
Mått L x B x H 950 x 305x 1100 mm
Vikt 45 kg


Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en webbutvecklare i Gävle.