Glöm inte tillbehören!

Den här produkten har ett eller flera tillbehör som kan behövas.
Ange antal i fälten nedan för de tillbehör du vill lägga till:

Lägg till valda tillbehör » Inga tillbehör, tack! »

Välkommen!

Vill du se priser inklusive eller exklusive moms?

FÖRSÄLJNING

Att montera markskruv är effektivt och väldigt enkelt

Genom användning av markskruv tar det bara bråkdelen av den tid det tar att gräva ner betongplintar. Nedan har vi listat några av de vanligaste projekten där markskruven gör stor skillnad.

Du slipper gräva, återfylla, packa och köra bort överblivet material, resultatet blir att projekttiden reduceras med upp till 5 gånger.
Dessutom slipper du lyfta och bära 90% av den vikt du behöver bära om du väljer det traditionella alternativet, betongplint.

Upplev snabb och smidig installation som färdigställer ditt projekt på rekordtid!


 ALTAN
      

Uppförandet av en altan blir tryggt, snabbt och ergonomiskt med markskruv som fundament. Det är ett lätt sätt att förankra altanen utan att behöva gräva eller använda tunga maskiner som skadar gräsmattan. Slutresultatet innebär egentligen ingen skillnad men vägen dit skiljer sig markant. Spara din kropp och massor av tid utan att kompromissa med stabiliteten.

 

ATTEFALLS HUS
       

Med markskruv kan du på ett effektivt och prisvärt sätt bygga grunden för ett attefallshus. I stället för att använda sig av vanliga plintar som eventuellt kräver åverkan på mark kan du använda markskruvar som skruvas direkt ner i marken, snabbt, tryggt och ergonomiskt. FRIGGEBOD
      

Markskruvar är ett kostnadseffektivt och praktiskt alternativ för att bygga grunden till en friggebod. Istället för traditionella plintar som kan skada marken, kan du använda markskruvar som enkelt skruvas ner i marken. Det är en snabb, säker och ergonomisk metod som undviker markåverkan och ger en stabil grund för din friggebod.

 

CARPORT
     

Bygg din carport enkelt och effektivt med markskruvar! Slipp lyfta och bära de tunga betongplintarna och välj den moderna metoden med markskruvar. Markskruvar skruvas enkelt ner i marken och ger en stabil grund för din carport. Snabb och smidig installation utan tunga lyft eller krångliga processer.

 

VÄXTHUS
     

Bygg din carport enkelt och effektivt med markskruvar! Slipp lyfta och bära de tunga betongplintarna och välj den moderna metoden med markskruvar. Markskruvar skruvas enkelt ner i marken och ger en stabil grund för din carport. Snabb och smidig installation utan tunga lyft eller krångliga processer.

 

STAKET
 

Bygg ditt staket enkelt och effektivt med markskruvar i stället för betongplintar! Med markskruvar slipper du gräva eller eventuellt gjuta, vilket sparar framför allt mycket tid. Markskruvar är anpassningsbara och kan användas i de flesta markförhållnderna, vilket ger dig flexibilitet i staketets placering och utformning. Sammantaget ger markskruven dig en hållbar grund för ditt staket. Markskruvar är ett smart och hållbart val för ditt staketbygge.

                                    

                                     

Markskruv STAVREX

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en webbutvecklare i Gävle.